Varför Drömuppdraget?

RÄtt kompetens på nolltid.

Hitta tekniska studenter för uppdrag inom ditt område. Det kan handla om kortare projekt, endeltidstjänst eller avlastning under ett semestervikariat.

Riskfritt och enkelt.

Vi ser till att du får den kompetens du behöver och tar hand om allt arbetsgivaransvar för att göra det så enkelt och riskfritt som möjligt.

Hitta dina framtida kollegor

Bli den givna arbetsplatsen efter examen. Rekrytera grymma studenter som du lärt känna genom Drömuppdraget.

Hur går det till?

Hör av dig.

Hör av dig till oss så definierar vi dina behov tillsammans.

Kontakta oss

Vi söker.

Vi söker efter den bästa studenten för ditt uppdrag i vår kompetenspool.

Med vår ambitionsdrivna process hittar vi den som passar ditt företag ur ett långsiktsperspektiv.

Träffas och kör igång.

Träffa de bästa kandidaterna i person eller i ett effektivt videosamtal. När vi hittar en match sätter vi tillsammans ramarna för ett lyckat samarbete sen är det bara att köra igång m.

”Drömuppdraget fyller en viktig funktion i gränslandet mellan skola och arbetsliv. De har kontakterna och rätt verktyg för att sammanlänka oss som företag med framtida arbetskollegor och samarbetspartners. Fungerar klockrent som en byggsten i vår mission ”Making Future...”

Andreas Melkersson - Section Manager, Karlskrona

"Drömuppdraget fyller en viktig lucka i kontakten mellan studenter och näringsliv, de brinner verkligen för vad de gör och fortsätter de i samma riktning kan det bli nåt stort."

Fredrik Lindström - Unit Manager, Karlskrona

”Bakom Drömuppdraget står två otroligt engagerade och drivna entreprenörer. Genom vårt gemensamma genuina intresse och passion för att matcha rätt individ med rätt företag, ser vi Drömuppdraget som en viktig och uppskattad samarbetspartner.”

Edina Ekelund - Konsultchef, Karlskrona

Kontakta oss?

Vi hör av oss snarast möjligt.